Covid Acasă

Un ghid colaborativ pentru îngrijire - COVID-19

Medicină complementară

Aceasta este o listă cu câteva produse complementare (în mare parte antioxidanți și plante) cunoscute pentru stimularea imunității, prevenirea și atenuarea efectelor infecțiilor virale și / sau ale căilor respiratorii și alte afecțiuni asemănătoare. În niciun caz nu este o listă completă, ci conține doar produse pentru care există dovezi științifice. (E important de menționat că toate link-urile indică PubMed, Biblioteca Națională de Medicină din cadrul Institutelor Naționale de Sănătate din SUA (NIH / NLM), arhiva de text completă a jurnalelor biomedicale și științele naturii.) Ține minte că nu avem încă date clare despre ce funcționează (sau nu) pentru COVID-19. Deci, putem doar presupune ce se poate folosi din alte contexte relevante, dar diferite.

Pentru toate produsele enumerate mai jos, există dovezi că pot fi consumate în condiții relativ sigure (adică, efectele secundare sunt rare și nu sunt grave). Dar te rugăm să citești dovezile științifice, urmărește instrucțiunile din prospectul oricărui medicament achiziționat, folosește bunul simț și acordă prioritate stilului tău de viață - consumă alimente nutritive, multe lichide și odihnește-te suficient.

Mai presus de toate, ** nu lua această listă ca pe sfaturi medicale (nu suntem medici) și nu folosi nimic ca substitut pentru un tratament regulat **. Se numesc „suplimente” pentru că pot completa prescripțiile medicale tradiționale, nu le înlocuiesc.