Covid Acasă

Un ghid colaborativ pentru îngrijire - COVID-19

Despre covid-acasa.info

Acest site a început ca o inițiativă privată a lui Rop Gonggrijp și Vera Wilde, care au făcut o mare parte din cercetarea și scrierea inițială. În scurt timp, unii dintre prietenii lor s-au alăturat inițiativei și au început să ajute prin corectarea și traducerea textului cât și prin completări utile. Să prezentăm acest ghid întregii lumi. O traducere germană este aproape finalizată și alte traduceri sunt planificate pe măsură ce scriem acest text.

Scopul covid-acasa este să împărtășim (într-o formă cât mai concisă) ceea ce am învățat și să oferim informații practice în legătură cu tratarea pandemiei COVID-19 în mod deschis și non-comercial. Principala presupunere este că, cel puțin în unele locuri, COVID-19 va sufoca, cel puțin temporar, sistemul de asistență medicală. Cu cât mai mulți oameni capătă încredere că pot avea grijă de bolnavi și acasă, cu atât mai puține persoane vor apărea inutil la cabinetele medicale și în spitale. În același timp, oamenii trebuie să știe când pacienții au cu adevărat nevoie de îngrijire medicală.

Vrei să ajuți? Yey! Avem o secțiune întreagă dedicată.

Licență

Acest site este publicat sub Licență internațională Creative Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 și nu face în niciun fel profit. Nu există sponsori și nu există posibilitatea de a dona nimic aici, decât timpul și energia ta.

Mulțumim

Acest site este mai bun pentru că am primit ajutor de la (în ordine alfabetică):

Impressum

(Legea germană impune ca site-urile să enumere un editor.)

Rop Gonggrijp & Vera Wilde
Linienstraße 127
10115 Berlin
Germania

e-mail: [team@covid-at-home.info] (mailto: team@covid-at-home.info)